Datum:
27 okt 2022
Tijd:
15:00 - 18:00
Locatie:

Energie te duur? Gratis workshop fix je energierekening!

Op donderdag 27 oktober 2022 organiseert 02025, in het Olympisch Stadion in Amsterdam, drie gratis workshops om je energierekening te fixen. Experts bieden bewoners en organisaties in de Metropoolregio Amsterdam de mogelijkheid zelf te leren hoe geld te besparen op de energierekening. Te beginnen met vijftien procent gas verminderen, met vijftien eenvoudige maatregelen. 

 

Op 27 oktober is er tussen 15:00 en 18:00 elk uur een workshop. Ben je benieuwd welke besparing radiatorfolie of raamfolie oplevert, en wil je zien hoe je het aanbrengt? TNO, Jungle en TONZON leggen het uit. Ook hoe je tocht verhelpt met eenvoudige, goedkope én effectieve oplossingen. Wil je nog meer bespaartips op je locatie, dan kan je ter plekke een afspraak maken bij één van de energiecoaches van !WOON of kennismaken met de Fixbrigade.


Deze workshops worden georganiseerd in het kader van ‘15% gas terug in de Metropoolregio Amsterdam”  een actienetwerk van alle overheden in de Metropoolregio Amsterdam en vele partners als !WOON, Jungle Amsterdam, TNO, Rabobank, Amsterdam Economic Board en 02025. Meld je vandaag nog aan voor een gratis workshop via www.02025.nl.


LOCATIE

Olympisch Stadion Amsterdam
Olympisch Stadion 2
1076 DE Amsterdam

Entree: rechts van de hoofdingang (poort)