Datum:
07 apr 2022
Tijd:
13:00 - 17:00
Locatie:

Kennissessie circular inkopen

Tijdens een leerzame middag op 7 april nemen Flux Partners en C-Creators) jullie mee in strategieën om vaart te zetten achter duurzaam inkopen. Voorbeeldcase tijdens de sessie is  onder anderen de ervaringen van de gemeente Amsterdam op dit gebied.

Flux Partners is expert in duurzame inkoopstrategieën en tenders in de bouw, zowel B&U, GWW en energiesector. Bij veel verschillende partijen is de ervaring en kennis al toegepast, zoals bij Rijkswaterstaat, Gemeente Amsterdam, Vattenfall en bij aannemers als Strukton, BAM, Heijmans en VolkerWessels. Door ervaring met het bouwproces vanuit verschillende perspectieven, kan Flux Partners helpen in het gehele proces van een duurzame organisatiestrategie naar duurzame inkoop en tenderen. C-creators is een publiek-private stichting zonder winstoogmerk. Het Bouwprogramma richt zich op de Metropoolregio Amsterdam, wat een haalbare schaal om kringlopen in de bouwsector te sluiten biedt.

Tijdens deze middag wordt er met verschillende spelers uit de markt gereflecteerd op een aantal voorbeeldcases om het zo daadwerkelijk tastbaar te maken. Doel hiervan is kennisuitwisseling tussen de verschillende aanwezige partijen.

Datum: 7 april 2022.
Waar: Flux Partners, Diemerhof 42, 1112 XN Diemen
Kosten: Geen

Opgeven kan per mail, klik hier