Datum:
21 sept 2022
Tijd:
09:00 - 22:00
Locatie:

MRA-symposium ‘State of Sustainability’

Op woensdag 21 september vindt het MRA-symposium ‘State of Sustainability’ in de Tinfabriek in Naarden. Het dagprogramma is gericht op bestuurders en ambtenaren, het avondprogramma op bestuurders en leden van gemeenteraden en Provinciale Staten.

De naam van het symposium, State of Sustainability, laat zien dat het er vooral op is gericht om met elkaar te bezien hoe het staat met de duurzaamheid in en de duurzaamheidsambities van onze regio. Het aantreden van veel nieuwe bestuurders en de presentatie van collegeprogramma’s met nieuwe ambities en speerpunten maakt de timing van dit symposium extra passend. Waar kunnen en moeten de MRA-partners via samenwerking de effectiviteit van inzet en acties vergroten en welke vorm moet die dan krijgen?

Het symposium belicht nadrukkelijk ook de raakvlakken van duurzaamheid met andere MRA-thema’s, zoals mobiliteit, bouwen/wonen en sociaal. Daardoor is het programma zeker ook relevant voor bestuurders met andere portefeuilles.

Ten behoeve van het symposium wordt een rapportage voorbereid die een globaal inzicht geeft in ‘de staat van duurzaamheid’ in de MRA en die ook een overzicht bevat van de ambities en acties uit de verschillende collegeprogramma’s. Deze rapportage zal van tevoren worden toegezonden aan alle genodigden.

Naar de website van het symposium >>

Direct aanmelden >>

Save the date
Vrijdag 14 oktober is het MRA-symposium Verstedelijking in de Koepel in Haarlem met onder meer werkbezoeken aan diverse ontwikkellocaties.