Datum:
19 nov 2019
Tijd:
19:00 - 10:00
Locatie:

Nieuwe Vrienden – toneelstuk over energietransitie

Op dinsdagavond 19 november 2019 vindt de voorstelling ‘Nieuwe Vrienden’ plaats, speciaal voor ondernemers. De succesvolle muziektheatervoorstelling van theatergroep Plezant wordt u kosteloos aangeboden door het MRA-programma’s House of Skills, de Klimaatopgave en OTIB. Doekle Terpstra, voorzitter Techniek Nederland, zal deze avond aanwezig zijn om een inhoudelijke opening te verzorgen.

‘Nieuwe Vrienden’ gaat over het werk en leven van Bram van Diest, al 40 jaar een hardwerkende ondernemer die midden in de klimaat- en energietransitie zijn installatiebedrijf overeind probeert te houden. Links wordt hij ingehaald door innovatieve concepten en rechts door nieuwe spelers in de branche die grote projecten aanpakken. Het roer moet om.

De voorstelling neemt u mee in de maatschappelijke, technologische en personele uitdagingen waar we komende jaren niet omheen kunnen en met elkaar mee aan de slag moeten. Hoe gaat u hier als ondernemer samen met uw medewerkers mee om en is een Leven Lang Ontwikkelen binnen uw bedrijf al vanzelfsprekend?

House of Skills nodigt u van harte uit bij deze voorstelling aanwezig te zijn, samen met uw (zaken)partner, collega’s of relaties. De voorstelling is weliswaar in eerste instantie bedoeld voor bedrijfsleven, maar is ook interessant voor ambtenaren duurzaamheid en onderwijs/arbeidsmarkt interessant: het wordt een avond vol herkenning en inspiratie!

De locatie is het Zaantheater in Zaandam (Nicolaasstraat 3) en u bent welkom vanaf 19.00 uur. Het toneelstuk eindigt omstreeks 21.30 uur. Onder het genot van een drankje is er aansluitend de gelegenheid om na te praten. Nadat u zich heeft aangemeld ontvangt u een officiële bevestiging. 

Aanmelden
Aanmelden kan door te mailen naar houseofskills@amsterdam.nl  o.v.v Nieuwe vrienden, uw naam en organisatie