Datum:
06 jul 2021
Tijd:
16:30 - 17:30
Locatie:

Online event Circulair Inkopen Flevoland

Platform Circulair Flevoland organiseert op dinsdag 6 juli van 16.30 tot 17.30 een bijeenkomst over circulair inkopen. Deze bijeenkomst is zowel bedoeld voor ondernemers om meer te weten te komen over het inkoopproces van bedrijven en overheden. En voor de inkopers om te leren welke mogelijkheden er zijn bij het circulair inkopen.

Het programma, onder leiding van onze presentator Tineke Stuifzand, ziet er als volgt uit:

Yolanda Musson (inkoopspecialist MRA) en Tobias Strating (hoofd kenniscluster Energie en Milieu bij de Roelofsgroep) nemen je mee in de ontwikkelingen rondom de circulaire inkoop bij infra-projecten.

– Van oud hout naar nieuwe meubels: een nieuwe circulaire keten stelt zich voor. Ketenmanager Arun Swami Persaud neemt ons mee door de keten.

Meindert Engwerda (hoofd Inkoop bij het Flevoziekenhuis) en Gerrit Tol (CAPH Adviesbureau) over de praktijk van circulair inkoop en welke adviezen daarbij kunnen helpen.

Reuzenberenklauw: van plaag naar grondstof: een keten waarin een invasieve exoot gebruikt wordt als grondstof voor nieuwe producten. Presentatie door Leon Joore (Millvision/GCA Almere)

– Leon Joore en Esther Stapper (Natuurvezel Applicatie Centrum (NAC) en ketenmanager Reuzenberenklauw) over de toepassingen van groene grondstoffen in bijvoorbeeld infraprojecten.

– Afsluiting met gedeputeerde Jan-Nico Appelman

Meer informatie en aanmelden >>