Datum:
19 sept 2022
Tijd:
15:30 - 19:00
Locatie:

Samen steeds sneller op weg naar 15% Gas Terug

Structurele reductie van 15% van het gasverbruik door middel van energiebesparing. Dat is de inzet van het project ‘15% Gas Terug. Amsterdam Economic Board, Metropoolregio Amsterdam, Green Business Club, Duurzaamheidsraad Amsterdam, 02025 en gemeente Amsterdam zetten hier gezamenlijk de schouders onder. Op 19 september vindt er een netwerkbijeenkomst plaats. 

Na twee enerverende bijeenkomsten op 11 maart en 8 april – met meer dan 140 partijen om ideeën te generen en te trechteren, is op 10 juni in een kleiner gezelschap bijeengekomen om de te realiseren besparingsmaatregelingen concreet te maken. De plannen zijn aangescherpt en deels al in uitvoering. Sindsdien hebben meer bedrijven en overheden de handschoen opgepakt en probeert iedereen versneld ook de knop om te zetten. Kom erbij, luister naar de verhalen en vertel uw eigen verhaal. Successen, strubbelingen, alles is welkom.

Het wordt een inspirerende middag waarin u een update krijgt van alles wat loopt. We delen successen en uitdagingen. Inspireren elkaar om nog meer te besparen en geven vele mogelijkheden voor alle aanwezigen om aan te haken bij diverse initiatieven. Tijdens de bijeenkomst wordt u door de aanwezigen geïnformeerd, zijn er hapjes en drankjes en uiteraard is er genoeg ruimte om onderling te netwerken.

Aanmelden
Om alle doelen te realiseren hebben we u en/of uw netwerk nodig. Meld u daarom uiterlijk op 15 september 2022 om 10.00 uur aan via deze link.

Heeft u vragen? Stuur een mail naar duurzaam@amsterdam.nl als u niet aanwezig kunt zijn, maar wel wil meedoen. Of als u nog een vraag heeft.

Graag tot maandag 19 september! Namens de Regiegroep van het actienetwerk 15% GasTerug,

Jacqueline Cramer
Nina Tellegen,
Emiel Reiding
Eline Kik
Natasja van den Berg
Josja van der Veer
Olof van der Gaag