Datum:
05 dec 2022
Tijd:
16:00 - 17:00
Locatie:

Spreekuur over de pilot slimmer koelen & vriezen en datagedreven monitoring

Het eerstvolgende digitale spreekuur over de pilot slimmer koelen & vriezen en datagedreven monitoring vindt plaats op maandag 5 december van 4 tot 5 uur. Het aantal ondernemingen dat wij kosteloos aan de pilots kan deelnemen is beperkt en de eerste plekken zijn al vergeven. Tempo is dus geboden.

Vanuit het Actienetwerk 15% GasTerug zijn en worden allerlei acties ontplooid om energie te besparen in de metropoolregio. De twee pilots richten zich expliciet op het versnellen van energiebesparing bij bedrijven. Daarbij gaat het in het bijzonder om bedrijven die veel energie gebruiken voor koelen en vriezen en om bedrijven met een energiemanagement- en een gebouwbeheersysteem. De ervaringen met deze pilots leren dat deelname daaraan voor bedrijven kan leiden tot een besparing op hun energieverbruik van soms wel 25%. En dat zonder dat daarvoor grote investeringen nodig zijn.

Tijdens het spreekuur kunnen ondernemers die interesse hebben in (kosteloze) deelname aan de pilots terecht met hun vragen bij Henk Komin (van IJskoud BV), Elwin van der Klist (gemeente Amsterdam) en Bauke de Heer (Synnovem). De tijdstippen voor de spreekuren over de andere pilot zijn nog niet bekend.

Een flyer geeft uitleg over de beide pilots. Ondernemers die willen deelnemen aan één van beide spreekuren kunnen zich aanmelden per mail bij bauke@synnovem.nl. Zij ontvangen dan een digitale uitnodiging om aan te kunnen sluiten. Ondernemers kunnen ook rechtstreeks contact zoeken met Bauke de Heer.