Datum:
13 okt 2022
Tijd:
10:00 - 13:00
Locatie:

Tweede Tafel voor Aquathermie

Wil je ook met warmte uit water – oftewel Aquathermie – aan de slag? Zie je mogelijkheden en weet je niet waar te beginnen? Of wil je überhaupt meer te weten komen over aquathermie en de potentie van deze bron? Tijdens de tweede Tafel voor Aquathermie gaan we hierover in gesprek, delen we praktijkvoorbeelden en helpen we je samen met de waterschappen uit de provincie verder op weg.

In april van dit jaar zijn we gestart met een eerste ‘Tafel voor Aquathermie Noord-Holland’. In de eerste sessie gaven we een introductie van het onderwerp aquathermie, lieten we zien hoe je de potentie van aquathermie op waarde kunt schatten en gaf Gemeente Gooise Meren een inkijkje hoe zij aquathermie toepassen. Aan het eind van de sessie hebben we met elkaar de belemmeringen en kansen in kaart gebracht die nu worden ervaren binnen de provincie Noord-Holland.

In deze tweede thematafel gaan we naar aanleiding van jullie wensen samen kansen identificeren met de ‘Aquathermie viewer’ (neem dus je laptop mee!). Vervolgens presenteren we de routekaart ‘Van kans naar aanpak’ en gaan we met Vera van Vuuren in op de casus van de Koog in Uitgeest, waarin het proces van kans naar aanpak al doorlopen is.

Aanmelden >