Datum:
18 mrt 2020
Tijd:
09:00 - 17:00
Locatie:

Werksessie MRA Warmte en Koude programma: gebiedsgerichte aanpak

Op 18 maart (9-12 uur plus lunch) organiseert het MRA Warmte en Koude Programma (WK MRA) een werksessie waarin we gebiedsgericht aan de slag gaan met kansen voor warmtenetten. De werksessie zal plaatsvinden bij de provincie Noord-Holland in Haarlem.

Het doel is om een bijdrage te leveren aan de versnelling van de ontwikkeling van warmtenetten. Per deelregio kijken we naar waar we nu staan, wat het perspectief is voor de komende 5 à 10 jaar, de fasen die we moeten doorlopen en welke condities voor welke warmtesystemen nodig zijn. Welke besluiten zijn er nu nodig om projecten een stap verder te brengen? Ook gaan we in op de rol van de gemeente bij het organiseren van een warmtenet.

Ik meld me aan voor de werksessie op 18 maart in Haarlem!

De partners van het MRA Warmte en Koude programma
AEB Amsterdam, Amsterdam Economic Board, Eneco Warmte en Koude, ENGIE, ENnatuurlijk, Firan, Gemeente Aalsmeer, Gemeente Almere, Gemeente Amstelveen, Gemeente Amsterdam, Gemeente Beverwijk, Gemeente Diemen, Gemeente Haarlem, Gemeente Haarlemmermeer, Gemeente Heemskerk, Gemeente Hilversum, Gemeente Ouder-Amstel, Gemeente Uithoorn, Gemeente Velsen, Gemeente Zaanstad, Greenport Aalsmeer, HVC, Liander, OCAP, Omgevingsdienst IJmond, Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied, Port of Amsterdam, Provincie Noord-Holland, PWN, Stadsverwarming Purmerend, Tata Steel, TNO/ECN, Vattenfall, Waternet, Gasunie New Energy, SADC.