GO!-NH Accelerator is een versnellingsprogramma van de provincie Noord-Holland voor innovatieve MKB-bedrijven, startups en scale-ups. De inschrijving voor de 5e editie van GO!-NH Accelerator is geopend!

Het versnellingsprogramma richt zich op MKB-ers met concrete innovaties en innovatieve ideeën rondom circulaire economie, duurzame mobiliteit, energietransitie en natuurinclusieve landbouw.

De nieuwe editie van het programma gaat dit voorjaar van start. Het projectteam heeft drie concrete vragen:

  1. Ben, heb of ken je een innovatie of startup team op het gebied van duurzaamheid?
  2. Wil je graag meedoen aan GO!-NH Accelerator om daarmee jouw innovatie te versnellen of anderen hierbij te helpen en te begeleiden?
  3. Zoek je begeleiding (je eigen leadcoach en contact met ruim 80 ervaren mentoren), financiering, relevante contacten binnen en buiten de provincie Noord-Holland?

Voorgaande deelnemers (nu al 53 bedrijven), gaven GO!-NH een beoordeling van een 9 en zijn nog steeds actief om bijvoorbeeld nieuwe deelnemers te helpen of samenwerkingen aan te gaan!

In een flyer vind je niet alleen informatie over het komende programma, maar ook inzichten in de eerdere edities: Doe-mee-met-de-go-nh-accelerator-duurzame-innovatie-2020

De komende weken vinden er ook introductiebijeenkomsten plaats. Inschrijven kan tot 13 februari.