Op zoek naar koppelkansen tussen duurzaamheidsambities? En heb je hulp nodig bij het maken van integrale en ruimtelijke afwegingen in gebiedsontwikkeling? Goed nieuws! De MRA gaat aan de slag met het ontwikkelen van een tool die daarbij helpt.

De tool geeft inzicht in de ruimtelijke impact en samenhang van verschillende duurzaamheidsthema’s (gebaseerd op het Convenant Toekomstbestendig Bouwen). Daarmee ondersteunt de tool overheden (Rijk, provincie en gemeente) én private partijen (ontwikkelaars en ontwerpers) bij een integraal besluitvormingsproces van duurzame gebiedsontwikkeling.

Jouw hulp kunnen we goed gebruiken
We ontwikkelen deze tool graag in co-creatie met de eindgebruiker, en dat ben jij. Hoe kan de tool het beste aansluiten bij jouw werkzaamheden? Denk mee tijdens de werksessie van 5 of 10 oktober van 9:30 tot 11:30. 

 Je kan je hier aanmelden. Belangrijk is om verschillende afdelingen hierop aan te haken, ter bevordering van een integrale aanpak. Stuur daarom deze uitnodiging vooral door naar collega’s en andere geïnteresseerden.

Locatie: A-lab, Overhoeksplein 2, Amsterdam.